Referanser


Referanseliste

Listen under viser et utvalg av Piscada-installasjoner. Flere av installasjonene består av et nettverk av styringer.

enoco_logo

Batteriparken Hammerfest .Virtuell server i kommunenes serverpark, komplett byggstyring og kontroll av alle byggtekniske systemer: Ventilasjon, varmerom, oppvarming, lysstyring (DALI) med ulike lysscenarier, dagslyskompenasjon, nødlysstyring, alarmsystemer, gatevarme.


enoco_logo

Smart Hotellet Hammerfest. Automasjon og komplett SD-løsning med Energiovervåkning.


Rendalen kommunehus. Automasjon og komplett SD-løsning med Energiovervåkning.


Hamjern

Hamjern bil Hamar. Styring av ventilasjon og varmeanlegg. Komplett SD-løsning med fjerntilgang via Hamstad portal.

 

 

  Apurgo. Apurgo leverer løsninger for vannrensing med fokus på klorfri legionellakontroll. Piscada leverer kontrollsystemet for løsningen. Der styrer vi strøm basert på vannmengde. Omron står for distribuert IO, WAGO har levert transducer for strømmåling og Piscada kjører på en industri-PC fra Phoenix Contact. Tavlen er levert med touch-skjerm.
  Enoco har levert komplett automatikk og SD til Statsbyggs nye anlegg i Vadsø. Automatikken leveres som underleveranse til Elektro AS i Alta. I dette bygget er det Modbus romkontrollere, Dalistyring av lys, og komplett overvåkning og logging av energiforbruk.
  Enoco har levert komplett automatikk og SD til Stjørdal brannstasjon. Anlegget er satt opp med Enocean og DALI lysstyring.
  Enoco har levert komplett automatikk til Frostahallen. Anlegget er satt opp med Enocean og DALI lysstyring.
  Enøkprofil har levert styring til Spåtind hotell. Anlegget er satt opp med KNX med individuell styring av rommene. Booking-system benyttes for å styre rommene basert på belegg.
  Elcomex, Romania. Resirkuleringsanlegg for landbasert oppdrett. Vannrensing og oksygenkontroll. Anlegget er satt opp med redundante Piscada-kontrollere, historieserver og HMI.
  Haweswater, Skottland. Resirkuleringsanlegg for landbasert oppdrett. Vannrensing og oksygenkontroll. Anlegget er satt opp med redundante Piscada-kontrollere, historieserver og HMI.
  Omegalax, Sverige. Oksygenkontroll av tanker for landbasert oppdrett.  Anlegget er satt opp med redundante Piscada-kontrollere, historieserver, HMI og kameraovervåkning.
  Morpol, Polen. Resirkuleringsanlegg for landbasert oppdrett. Vannrensing og oksygenkontroll. Anlegget er satt opp med redundante Piscada-kontrollere, historieserver og HMI.
  Cairndow, Skottland. Resirkuleringsanlegg for landbasert oppdrett. Vannrensing og oksygenkontroll.
  Kongsmoen. Gjennomstrømsanlegg for landbasert oppdrett. Oksygenkontroll.
  Veiesundet. Kamerasystem med styring av PTZ og winch. Integrasjon mot fôringsprogram. Anlegget er satt opp med 10 undervannskamera og 10 toppkamera. Kameraene kontrolleres og styres av fôringsprogrammet.
  Langholmen. Kamerasystem med styring av PTZ og winch. Integrasjon mot fôringsprogram. Anlegget er satt opp med 5 undervannskamera og 5 toppkamera. Kameraene kontrolleres og styres av fôringsprogrammet.
  Badstuvika. Kamerasystem med styring av PTZ og winch. Integrasjon mot fôringsprogram. Anlegget er satt opp med 5 undervannskamera og 5 toppkamera. Kameraene kontrolleres og styres av fôringsprogrammet.
  Vier. Kamerasystem med styring av PTZ og winch. Integrasjon mot fôringsprogram. Anlegget er satt opp med 4 undervannskamera og 4 toppkamera. Kameraene kontrolleres og styres av fôringsprogrammet.
  MDGROUP. Styring på båt og kamerasystem.
  Salten. AKVAflex installasjon. Mobilt resirkuleringsanlegg. Vannrensing, oksygenregulering og overvåkning.
  Salten 2. AKVAflex installasjon. Mobilt resirkuleringsanlegg. Vannrensing, oksygenregulering og overvåkning.
  Shalim, Russian Sea. Kamerasystem med styring av PTZ og winch. Integrasjon mot fôringsprogram. Anlegget er satt opp med 12 undervannskamera og 12 toppkamera. Kameraene kontrolleres og styres av fôringsprogrammet.
  Sveholmane. Kamerasystem med styring av PTZ og winch. Integrasjon mot fôringsprogram. Anlegget er satt opp med 6 undervannskamera og 6 toppkamera. Kameraene kontrolleres og styres av fôringsprogrammet.
  Vedranes. Kamerasystem med styring av PTZ og winch. Integrasjon mot fôringsprogram. Anlegget er satt opp med 6 undervannskamera og 6 toppkamera. Kameraene kontrolleres og styres av fôringsprogrammet.
  Hellasay, Skottland. Kamerasystem med styring av PTZ og winch. Integrasjon mot fôringsprogram. Anlegget er satt opp med 6 undervannskamera og 6 toppkamera. Kameraene kontrolleres og styres av fôringsprogrammet.
  Invasion Bay, Skottland. Kamerasystem med styring av PTZ og winch. Integrasjon mot fôringsprogram. Anlegget er satt opp med 6 undervannskamera og 6 toppkamera. Kameraene kontrolleres og styres av fôringsprogrammet.
  Glen Finnan, Skottland. Kamerasystem med styring av PTZ og winch. Integrasjon mot fôringsprogram. Anlegget er satt opp med 10 undervannskamera og 10 toppkamera. Kameraene kontrolleres og styres av fôringsprogrammet.
  Sgeir Bhudie, Skottland. Kamerasystem med styring av PTZ og winch. Integrasjon mot fôringsprogram. Anlegget er satt opp med 12 undervannskamera og 12 toppkamera. Kameraene kontrolleres og styres av fôringsprogrammet.
  Vaddy, Skottland. Kamerasystem med styring av PTZ og winch. Integrasjon mot fôringsprogram. Anlegget er satt opp med 12 undervannskamera og 12 toppkamera. Kameraene kontrolleres og styres av fôringsprogrammet.
  Duich, Skottland. Kamerasystem med styring av PTZ og winch. Integrasjon mot fôringsprogram. Anlegget er satt opp med 12 undervannskamera og 12 toppkamera. Kameraene kontrolleres og styres av fôringsprogrammet.