Piscada BAS

products3

Piscada BAS er et unikt system for byggautomasjon og IT – utviklet og basert på ny teknologi

Piscada BAS er en fleksibel totalløsning for styring og overvåkning av bygg. Systemets dynamiske arkitektur bygger på åpne kommunikasjonsprotokoller og grensesnitt som ikke låser kunden inne i proprietære systemer. Bacnet, ModbusTCP, ModbusRTU, M-Bus, FINS UDP og OPC UA er alle støttet i Piscada BAS.

Piscada BAS er bygd på Piscadas nye generiske industriplattform som benyttes innen akvakultur, vannrensing, på skip og i løsninger for velferdsteknologi.

Åpent system, kan integreres mot alle standard åpne systemer.

 • Hardware- og leverandøruavhengig
 • Ubegrenset antall brukere
 • Avansert byggstyring gjøres tilgjengelig for små og store aktører
 • Enkel engineering, ferdig tilpassede funksjonsblokker for BAS
 • Lett å få engineeringsassistanse for de komplekse oppgavene
 • Konkurransedyktig pris: tilpasset fra små systemer med få I/O til store systemer
placeholder_50x50

Et helt nytt brukergrensesnitt basert på HTML5

Piscadas nye brukergrensesnitt er moderne, intuitivt og enkelt enkel å bruke. Plattformen benytter HTML5 og vektorgrafikk som sikrer raske og skarpe prosessbilder på alle plattformer og enheter. Med integrert designer bygges felles bilder for desktop, web og mobil.

Piscadas nye mal funksjonen gjør bygging av prosessbilder til ulike enheter raskt via forhåndsbygde og standardiserte maler som deretter raskt kan opprettes og gjenbrukes . Maler og grupperte objekter kan kopieres eller benyttes som referanser på prosessbilder på ulike plattformer og enheter.

I Piscada BAS er det ikke behov for egen designer-programvare for å bygge prosessbilder. Det er integrerte verktøy for å bygge og redigere prosessbilder. Nye bilder – eller endringer på prosessbilder – uføres direkte eller via Piscada Cloud mot Piscada Controller. Endringer blir publisert uten kompilering eller deployment. Prosessbilder behandles raskt og enkelt i Piscada.

Piscada-designer2

Piscada BAS – en løsning for alle plattformer

Piscada BAS installeres enkelt på hvilken som helst PC med Windows eller Linux operativsystem. Direkte etter installasjon kan anlegget nås via desktop-klient, web eller mobil.

Felles bilder basert på vektorgrafikk skaleres til ulike skjermstørrelser, dette gjør det enkelt å bygge gode bilder som passer de forskjellige plattformene. Bildene kan bygges ved hjelp av mal og forhåndsdefinerte grupper, noe som gjør bildebygging rask og enkelt. I Piscada legges det til rette for felles bygging av bilder i høy kvalitet og standardisering av design. Funksjoner og komponenter som alarmhåndtering, plott, Ur og kompenseringskurve er fullverdig på de forskjellige plattformene via et felles oppsett.

PiscadaBAS1

 

Åpen og fremtidsrettet løsning

Piscada BAS er en åpen, fleksibel og hardware-uavhengig løsning for byggautomasjon og energiovervåkning.

Piscada BAS er designet for raskt å kunne tilpasses kundenes ulike behov. Systemet har en integrert SQL database og et rammeverk som har fokus på industriell IT. IT-moduler som kamera, kameraopptak og kart er funksjonalitet i Piscada BAS.

Piscada BAS er enkelt og raskt å installere. Alt er inkludert i en installasjonspakke som inneholder Piscada Controller, Piscada Historian, Piscada Desktop Klient og Node Web-server. Piscada BAS kan kjøres på alle Microsoft OS og Linux. Ny integrert applikasjonsbygger gjør det mulig å bygge HMI, sette opp brukere, roller, alarmer og øvrig system-konfigurasjon uten separate verktøy. All engineering gjøres i sanntid – uten kompilering og deployment. Dette er tidsbesparende, og forenkler prosjektering og daglig drift av installasjonene.

 • HVAC
 • EOS moduler
 • Kompenseringskurve og ur
 • Integrert SQL database
 • Notater og vedlikehold
 • Kamera kontroll
 • Kamera opptak